Zensitief: Ineens ‘krijg ik de geest’

Zet jezelf op 1

Na weken broeden

Had ik ineens de geest om weer te gaan doen. Plannen maken, schrijven, mijn tekst te maken voor de Gluren bij de Buren dag. Ik heb er weer zin in. Gek, dat ik na de Kerst al dacht ‘zo we gaan weer naar het licht’, maar toch begin januari, nog niet echt zin had, een soort van winterslaap aan het houden was. Ik werkte wel, ik deed mijn dingen, maar absoluut niet meer dan dat. En nu…gaat alles van een leien dakje!

 

 

 

 Losse Pols

Ik maak weer wijsheden, vanuit de losse pols, zonder er lang over na te hoeven denken. Wat me eraan doet herinneren, dat ik nog ééntje maak over jezelf zijn. Het hoeft niet vanuit de anders ideeën , of net zoals de ander. Je mag volledig jezelf zijn.

Dat is als weduwe soms best lastig, je bent gewend om dingen samen te doen en nu sta je er alleen voor. Je weet misschien niet echt meer wat je leuk vindt en zo ben je meer dingen aan het uitzoeken en ontdekken. En toch mag je iedere keer weer bij jezelf komen en kijken hoe jij het wilt, het ziet of het graag gedaan wilt hebben. Vind je dat lastig in je eentje en kan je daar hulp bij gebruiken? Wil je hieronder bij de reacties aangeven wat je fijn zou vinden in mijn aanbod?—–> (zie voor keuzes kopje Weduwen inspiratie)

Veel dank en liefs, Mariska

 

 

Weduwen inspiratie

  1. Inspiratie avonden, die per keer te bezoeken zijn (online of live)
  2. Wekelijkse cursus/bijeenkomsten  online met een vaste groep deelnemers,
  3. Maandelijkse cursus/bijeenkomsten  online met een vaste groep deelnemers
  4. 1 op 1 gesprekken met mij (Mariska)
  5. Een vooraf opgenomen cursus online, die je zelf kunt volgen
  6. Zelf in te vullen

Graag geef ik jou, als mede-weduwe, een zetje in de goede richting om je leven weer op te bouwen. Schrijf je hiernaast gratis in voor de nieuwtjes van Mariska’s Zensitiviteit!

Foto’s van mij op deze website zijn gemaakt door René Philips Fotografie. Het logo en huisstijlontwerp is van Studio Smik