Voorstelling van Auw.. naar de beste jou!

Mariska vertelt, inspireert en laat jou transformeren.

Van Auw.. naar de beste jou!

Je herkent het; omgaan met verlies is niet eenvoudig. Of het nu een dierbare, een baan of ander soort verlies is.

Zelf heb ik een dal meegemaakt een tijd na het overlijden van mijn man Sjonny. Hoe ik dat heb ervaren, én vooral hoe ik er weer uit ben gekomen, is de basis van de voorstelling van Auw.. naar de beste jou!

Gelukkig ben ik vrij positief/creatief ingesteld, vandaar dat ik deze positieve vibe graag met je wil delen. Als je geluk deelt, vermeerdert het zich. En delen doe ik met liefde!

Al eerder merkte ik door het het schrijven en publiceren van mijn boek; -ALS heb je niet alleen, balanceren tussen liefde en mantelzorg- dat er behoefte is om te transformeren van pijn naar geluk.  Van het boek zijn er meer dan 2000 exemplaren  verkocht.

Jij staat centraal

Jij staat centraal in deze voorstelling. Omdat jij graag vanuit het dal de bergtoppen wilt beklimmen en de wereld met een glimlach wil bekijken!

Transformeer je mee?

Koop nu je tickets – er is beperkt plek!