Zensitief: blog

Wat een mooie week

Afgelopen week heb ik zo mogen genieten, van ontmoetingen, wandelingen en mooie gesprekken. Wat een fijne energie heb ik daarvan gekregen. Ondanks dat er een buikgriepje tussendoor wandelde ben ik een heel tevreden mens.

Een aantal van de mooie dingen wil ik hier graag delen.  De start was vorige week zondag, toen ik een telefoontje kreeg van Genes, de gids waarmee ik de Kilimanjaro ben opgeklommen. Daarna belde ‘de krant’. Mijn verhaal komt in de Asser Courant, een plaatselijk bekend huis aan huis blad. Ik ben geïnterviewd door Robbert Willemsen, een journalist die zijn vak goed verstaat. Een prachtig verhaal, wat ik al heb mogen lezen, staat er aanstaande dinsdag in. Uiteraard zal ik via sociale media en via mijn website de link gaan delen als het zover is. Ook heb ik gereageerd op een oproep in een bekend tijdschrift, dat volgt verderop deze maand!

 

Mariska eigen afbeelding
Weduwen door handboek voor weduwen

Handboek en training

Het handboek voor Weduwen (Weduwen Door) wat hier kunt aanschaffen, is door een aantal mensen meegelezen. Zo, wat een fijne reacties kreeg ik daarop:

“Heel integer, heel fijn geschreven”.

“Hier kunnen weduwen echt stappen mee maken”.

Ik ben er nog heel dankbaar voor. En…. De Weduwen Verder Training is vanaf nu te volgen. Een groep van maximaal 10 deelneemsters. Eén keer per week, één tot anderhalf uur 7 weken achter elkaar. Mocht je serieuze belangstelling hebben, stuur me een mailtje met je telefoonnummer (zen@mariskaszensitiviteit.nl ), dan bel ik je voor een kennismakingsafspraak of het bij je past. Ook dag en tijd wordt dan besproken.

Nu ben ik benieuwd, hoe was jouw week?

Liefs, Mariska