Soms heb je van die dagen, dat alles lijkt te lukken (in tegenstelling tot die andere dagen šŸ˜‰ ). Afgelopen week had ik er Ć©Ć©n. Diverse video’s voor de wijsheden gemaakt, een fijne meditatie opgenomen en in de podcast Opnieuw Beginnen gezet. Het leek alsof ik vleugels had. Alles lukte en alles liep van een leien dakje. Heerlijk om zo te werken. Daarbij ook nog fijn buiten gewandeld en genoten van het mooie weer.

Daarna heb ik een lijst opgezet om diverse bedrijven en instellingen aan te schrijven om kenbaar te maken, dat ik in te huren ben als Spreker. Inspiratie en hoop geven, om na een trauma/tegenslag opnieuw te beginnen. Dat is mijn verhaal, het thema en dat kan ik vertellen als geen ander. Uiteraard, je kent mij een beetje, is dat een verhaal met emotie. Het verhaal dat begint als mijn man Sjonny ALS krijgt en doorgaat tot nu. En…. ik heb een nieuwe online training gemaakt! Voor als je niet kunt wachten om aan de slag te gaan na een trauma in jouw leven. Hier vertel ik binnenkort veel meer over!

Wat een veranderingen hebben er de laatste jaren plaatsgevonden. Daarin heb ik mijn rust (ook) mogen vinden. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik al jaren voor ons leven een andere wending nam heb leren mediteren! En dat is Ć©Ć©n van de redenen dat ik een meditatie in de podcast heb gezet. Daar kun je in alle rust naar luisteren. Echt een aanrader, als je een heftige periode hebt gehad, om te (leren) mediteren.

Tot slot heb ik een vraag aan jou: Weet jij een evenement waar ik zou kunnen spreken? Stuur me gerust een berichtje!

Liefs, Mariska