Lichtpuntjes

Al is het leven zwaar,

De dagen donker, de lucht grauw

Vandaag ben ik met deze podcast een lichtpuntje voor jou

Zo begint aflevering 2 van mijn Podcast. De allereerste, die je uiteraard ook terug kunt beluisteren, gaat over kennismaken met mij(n bedrijf). En voor je nu als een malle gaat zoeken naar deze podcast, hier is de link. Kun je na het lezen van dit blog gelijk luisteren 😉.

Een lichtpuntje voor jou, dat wil ik graag voor je zijn na een tegenslag of trauma. Als je niet weet hoe je weer op kunt starten of opnieuw beginnen. Voor mezelf was het echt opnieuw beginnen, na het overlijden van Sjonny en mijn moeder een jaar erna. Ik wist in het begin ook niet hoe alles ‘moest’. Natuurlijk is er eerst de rouw, dubbel in ons geval.

Na een jaar of 2 wilde ik weg uit ons oude vertrouwde huis. Het huis waar zoveel gebeurd was. Waar we met zijn 5-en gelukkig waren en ik alleen nog woonde. Het was voor mijn gevoel tijd voor een nieuwe start op een andere plek. Ik heb met de kinderen heel veel opgeruimd en daarna vertrok ik naar een heel klein appartementje. Daar was alles behoorlijk ‘petit’, en ik vond nieuw geluk in een iets grotere woning. Dus verhuisde ik nog een keer. Hier zit ik heel fijn op mijn plek.

Van hieruit ben ik  mijn onderneming opgestart om jou te inspireren na een trauma (of tegenslag) in je leven. Dat kan van alles zijn, van het verlies van een dierbare tot het ontslagen worden op je werk. Allemaal niet fijne gebeurtenissen, die eerst een plekje mogen krijgen. En wil je daarna ‘achter de geraniums weg’ en je hebt motivatie nodig, kun je bij mij terecht. Allereerst is er het gratis werkboek Doorpakken te downloaden om alles op een rijtje te zetten. Wat er gebeurd is en waar je tegenaan loopt. Als je op Doorpakken klikt kom je er vanzelf.

Dan is er mijn wijsheden boek: Alle wijsheden op een rijtje. Je weet wellicht, dat ik al geruime tijd mijn wijsheden deel op sociale media. Deze wijsheden heb ik allemaal opgeschreven en in een handig downloadbaar e-boek gezet. 26 weken aan wijsheden. Heel overzichtelijk en handig. Voor Alle wijsheden op een rijtje klik op de naam en voilà, je bent op de bestelpagina. Voor het geld hoef je het niet te laten, ik ben onder de tien gebleven.

En verder… ben ik met mooie dingen bezig, die het voor jou nog makkelijker maken om een transformatie door te maken. Dat volgt binnenkort. 😉

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat ik voor jou kan betekenen? Schrijf je vooral in voor de nieuwsbrief, dan krijg je het GRATIS werkboek Doorpakken (hier boven genoemd).

Veel liefs, Mariska