Van Auw .. naar de beste jou! Dat wil ik al een tijdje met je delen. Alleen soms loopt het nu even anders dan je verwacht. Dat herken je vast. Vandaag heb ik er, na een heerlijke vertragende wandeling (wat in mijn geval inhoud, dat ik erg langzaam liep en niet harder wilde ūüėČ ) echt de tijd voor genomen om dit zo duidelijk mogelijk te schrijven. Als jij niet begrijpt wat het idee is, is het hele blog jammer.

Inspiratie delen


Ik heb het in overvloed. Vandaar dat ik het graag met je deel. in blogs, podcast,  wijsheden via sociale media als Instagram én een nieuwsbrief.
Het allerliefste geef ik je die inspiratie persoonlijk. Vandaar dat ik lezingen en workshops geef om jou die transformatie te laten ervaren. Het is mijn levensmissie om jou ‚Äď na een moeilijke periode in je leven- te helpen opnieuw te beginnen. Ik noem dat: van Auw.. naar de beste jou!¬©

De titel zegt het al. Je gaat van je (eerder opgelopen) pijn naar jouw beste versie. Ik vertel mijn verhaal en neem je mee in de verandering. Het is interactief, niet alleen luisteren, je mag  zelf meedoen!

inspiratie delen

Hulp gevraagd:


Wil je dat meemaken? Help me dan om bij jou op het werk (personeelsuitje waar wat ‘serieus’ bij moet); bij je vereniging -van sport- of kennisclub tot vrouwenvereniging- , bij het evenement wat een kennis organiseert of bij jou in de buurt in een zaal.
Mijn dank is oneindig groot én als ik door jou ergens kan spreken of een workshop geven, krijg je mijn boek ALS heb je niet alleen én het e-boek Alle wijsheden op een rijtje gratis. Je mag me mailen op mvangennep@mariskaszensitiviteit.nl of reageer hieronder!

Liefs, Mariska