Reiger, eigen foto Mariska van Gennep

Energie, inderdaad. Na een zware start deze week, waarbij ik niet echt mijn draai kon vinden, werd het na woensdag een stuk lichter. Ik voel me een stuk meer opgelucht, ook nu de ‘zware’ dagen achter de rug zijn (voor wie dit als ? klinkt: Sjonny – mijn man – was jarig op de 20e en stierf de 24e van deze maand). Dit jaar voelde dat zwaar.

Ik kan weer van alles en dat blijkt deze week ook! EĆ©n van mijn Reels op Instagram is helemaal hot. Meer dan 30 duizend (30K voor de liefhebber) keren bekeken. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ben al een aantal jaren actief op dit platform, eerst met foto’s en nu bijna een jaar met korte video’s, mijn #wijsheden. Het loont!!! Daar krijg ik nu ‘vleugels’ van. Ik ben er dankbaar voor en heel blij mee. Succes mag je vieren is me als ondernemer geleerd en dat doe ik dan ook šŸ˜‰ Want het betekent, dat meer mensen (na trauma of tegenslag) inspiratie kunnen opdoen. Laat dat nu net de opzet zijn, om mijn inspiratie te delen.

overzicht, schrijven

En er is meer te vertellen. De website is een tikkeltje veranderd; de pagina spreekster heb ik aangepakt, zodat je nu direct een video ziet Ć©n weet wie je inhuurt. Ik heb een Instagram-linkinbio pagina erbij gemaakt, waar je terecht komt als je via dat platform komt. Zo verbeter/verander ik iedere keer kleine stukjes. Helemaal zelf? Ja, voor nu net zo snel en handig! Mocht jij inspiratie nodig zijn om welke reden dan ook, er staat een nieuwe podcast online over blij zijn. Daar sluit ik graag mee af. Laat je me weten wat je van deze podcast vindt?

Liefs, Mariska

PS: foto van reiger is eigen beeld.