Blog:

ZENSITIEF

Mariska's Zensitiviteit logobeeld

Dankbaar

Afgelopen week schaamde ik me. Ik kan er een heel lang verhaal  van maken, wat ik niet doe. Er rust nog een  taboe op en ik voel me niet geroepen om dat  te gaan doorbreken. Laten wet het erop houden, dat het om behoorlijke stress ging, die nu gelukkig is opgelost, dankzij lieverds om me heen.

vertrouwen

Wat ik hiermee wil zeggen, is dat ik heel dankbaar ben, dat het probleem is opgelost én dat ik een baan  naast mijn bedrijf heb gevonden. Geeft me vertrouwen in de toekomst. Nu ben ik iemand die graag vertrouwen heeft (beter dan doemdenken, wat ik overigens ook kan; alleen de afgelopen jaren heb ik geleerd om meer te vertrouwen op het vertrouwen dan op het doemdenken en wantrouwen). Volg je het nog? Het is fijner om je gedachten richting positiviteit te sturen, dan te blijven hangen in het negatieve.  ðŸ˜‰

 

Dankbaar

Interview

Eerder deze  week ben ik geïnterviewd voor een groot online platform. Zodra ik weet dat het geplaatst gaat worden, ben je de eerste die op de hoogte gebracht wordt natuurlijk met een link en tam tam op al mijn sociale media. Ook daar ben ik heel dankbaar voor, dat mijn bedrijf en werkzaamheden steeds zichtbaarder worden, zodat ik  me meer kan richten op coachen/trainen van weduwen in de stappen die gezet mogen worden. En de wijsheden die ik deel op Instagram worden meer en meer bekeken (wederom dankbaarheid)

Vraag aan jou

Zijn er nog meer dingen waar ik dankbaar voor ben? Ja. Ik zit op zondagavond mijn blog te typen, de klok is vandaag een uur verzet en het lijkt alsof ik hierdoor meer ruimte in tijd heb gekregen. Ik doe vandaag meer dan anders is mijn gevoel. Ben benieuwd of jij dat ook zo ervaart. Door alle sores afgelopen week kwam het er niet van om het blog te maken en toen ik vanochtend mijn verhaal getypt had, verdween het van mijn scherm. Net voordat ik het op wilde slaan deed mijn website raar en whoesh…’ins blauwe hinein’. Even was ik teleurgesteld. Om daarna de laptop dicht te doen en me te beseffen dat het mijn boze bui niet waard is. Ik kan snel typen, heb een makkelijke schrijfstijl dus, het zal met een reden gebeurd zijn. Dankbaar ben ik gaan wandelen en heb genoten van het mooie weer. Nu is mijn vraag aan jou: Waar ben je dankbaar voor de afgelopen week?

Liefs, Mariska

 

gratis gratis

Klik op de afbeelding om je Gratis e-book te downloaden