Blog: regelmatig een nieuwtje of verhaal , lees je mee?

Inspiratie

Dagelijks ben ik opzoek naar nieuwe inspiratie. Voor mezelf en nog meer voor jou. Een leuke quote, een interessant weetje, dat soort dingen. Een aantal dingen weet ik zelf (of ik krijg een ingeving), maar soms speur ik het internet af. En dat brengt me bij de volgende vraag:

Wat wil jij? En die vraag mag je op 2 manieren beantwoorden. Dat zal ik uitleggen:

blog Mariska's Zensitiviteit
wijzen blog Mariska's Zensitiviteit

Wat wil jij?

De eerste manier is direct de ‘moeilijkste’, voor mij althans een paar jaar geleden. Die vraag mag je aan jezelf stellen. Dus: Wat wil IK? Los van je partner/gezin/werk/vriendinnen/de drukte. Wat wil jij. Heb je je dat ooit wel eens afgevraagd? Ik kom regelmatig terug bij deze vraag. Een paar maanden nadat mijn vader overleed – en dat is zo’n 25 jaar geleden) zei mijn moeder, dat ze niet eens wist wat zij wilde,omdat ze meestal samen dingen deden die mijn vader leuk vond. Als zij iets voorstelde, werd het zo gedaan, dat ook zijn idee erbij uitgevoerd werd. Uiteindelijk is zij gestopt met voorstellen.

Toen ik dat van haar hoorde, ben ik regelmatig stil gaan staan bij wat ik wil, wat goed voor mij is. En jij, doe jij dat wel eens?

Wat wil jij (van mij) leren?

De tweede manier is de vraag van mij aan jou. Wat zou je van me willen? Je weet dat ik cursussen in leren mediteren en meditaties geef. Wat zou jij graag in mijn programma zien? Denk aan:

  • 1 op 1 sessies, waarbij ik je een reading geef of een reis naar iets wat je wilt oplossen
  • een cursus voor minder stress
  • een cursus speciaal voor weduwes om door te gaan (na de eerste jaren van rouw)
  • lachsessies
  • jouw invulling, waarbij ik heel benieuwd ben

Reageren kan hieronder,  daar maak je mij heel blij mee!

liefs, Mariska

 

Mariska's Zensitiviteit leren