Mariska spreekt

Plan een afspraak

Belangrijk! Heb je onlangs een e-mail gestuurd en geen reactie gehad? Wil je dan AJB opnieuw mailen naar mvangennep@mariskaszensitiviteit.nl Het andere mailadres bestaat door een fout in de mailserver niet meer.

Van Auw.. naar de beste jou!

Iedereen maakt beproevingen mee in het leven. Ik heb zelf ervaren, dat omgaan met verlies niet eenvoudig is. Na het overlijden van mijn man aan de gevolgen van ALS, kwam ik in een donkere periode. Ogenschijnlijk sleepte ik me er goed doorheen maar de pijn van het verlies zat diep, maar hield ik voor de buitenwereld verborgen.

Mede door het schrijven en publiceren van mijn boek; -ALS heb je niet alleen, balanceren tussen liefde en mantelzorg- heb ik gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan een positief geluid, aandacht en ruimte om vooruit te komen. Inmiddels zijn er meer dan 2000 exemplaren van verkocht.

Ik geef lezingen (en gastlessen op verzoek) voor verschillende doelgroepen. Dit deed ik onder andere bij en voor stichting ALS, Movisie, het Noorderpoort College en Netwerk Palliatieve Zorg Overijssel.

Deze interactieve lezingen gaan over hernieuwd optimisme na een beproeving. De titel is: Van Auw… naar de beste jou! Vanuit ellende jezelf op een nieuw spoor zetten en opnieuw beginnen.

Wil jij me boeken? Stuur een mailtje naar mvangennep@mariskaszensitiviteit.nl of plan rechtstreeks in mijn agenda!

 

Tot gauw!

 

Plan een afspraak