Link-in-bio

Link-in-bio Instagram

Hey, wat mooi dat je via link-in-bio van Instagram hier bent gekomen! Hieronder zie je een overzicht van links én handige mogelijkheden (en kijk gerust op mijn website rond):

terugkeer na tegenspoed

Van Auw.. naar de beste jou!

Deze interactieve lezingen gaan over hernieuwd optimisme na een beproeving. De titel is: Van Auw… naar de beste jou! Vanuit ellende jezelf op een nieuw spoor zetten en opnieuw beginnen.

Doorpakken na trauma of tegenslag

Gratis werkboek Doorpakken!

Een werkboek  waarin je gaat kijken naar jezelf en hoe je verder kunt na een zware/ingrijpende gebeurtenis. Het gaat er niet om hoe zwaar of hoe ingrijpend, het gaat erom dat je er iets aan wilt doen. Doorpakken om je leven op te pakken.   

Bestel hem hier

ALS heb je niet alleen

‘ALS heb je niet alleen’ is een indringend relaas over mantelzorg, gedoe met instanties, afscheid nemen en bovenal de liefde.

Link-in-bio

Podcast opnieuw beginnen

De podcast over opnieuw beginnen na tegenspoed. Afleveringen van verdriet toelaten tot geluk delen. 

Doorpakken na trauma of tegenslag

Blog lezen?

Over mijn (Mariska’s) leven, de dagelijkse dingen, rituelen, meditaties en vooral tips voor jou om in de hectiek te blijven staan.  

Alle wijsheden #wijzeweduwe

Alle Wijsheden op een rijtje

Wijsheden. Geboren als uitdaging om 30 dagen lang video’s te maken op Instagram.

Waarom wijsheden? Ik inspireer graag met mijn verhaal (na het overlijden van mijn man aan ALS help ik graag anderen) én deel graag mijn kennis. Verpakt als wijsheden. #wijzeweduwe #wijsheden

terugkeer na tegenspoed

Terugkeer na tegenspoed

Een training met  opdrachten variërend van schrijf- tot doe opdrachten. Een gevarieerd aanbod om jou een nieuwe frisse start te laten maken na tegenspoed of trauma!