Trauma of tegenslag?

Je bent na de eerste verwerking op zoek naar een manier om verder te gaan, en je leven opnieuw in te richten. Je bent hier op de goede plek voor  herkenning en inspiratie. 

Wil jij direct aan de slag met een werkboek om alvast jouw nieuwe start een boost te geven? Schrijf je in en het werkboek komt GRATIS in je mailbox!

Een boek voor mensen die opnieuw willen beginnen. Verschillend van de andere boeken, omdat het gaat over jou. Jij, die een tegenslag of zware periode hebt doorgemaakt, en een heel verhaal hebt.

Net zoals ik mijn verhaal heb. Het gaat om jou als mens. Die soms in zijn/haar eentje aan het worstelen is, omdat het niet zo gaat als je verwacht had. Je bent alleengaand en kan bij niemand je verhaal kwijt over dat het even niet goed loopt. Of je hebt een gezin wat je amper ziet omdat je zo zwaar aan het knokken bent om geld te verdienen.

Het is een werkboek  waarin je gaat kijken naar jezelf en hoe je verder kunt na een zware/ingrijpende gebeurtenis. Het gaat er niet om hoe zwaar of hoe ingrijpend, dat is per individu verschillend. Het gaat erom dat je er iets aan wilt doen. Doorpakken om je leven op te pakken. Schrijf je hieronder in voor je nieuwe start!