Alle wijsheden op een rijtje

 

Wijsheden

Wijsheden. Geboren als uitdaging om 30 dagen lang video’s te maken op Instagram. Inmiddels uitgebreid naar Tiktok, YouTube ens soms LinkedIn.

Waarom wijsheden? Ik inspireer graag met mijn verhaal (na het overlijden van mijn man aan ALS help ik graag anderen) én deel graag mijn kennis. Verpakt in wijsheden.

Wat kun je verwachten van Alle wijsheden op een rijtje? Een overzichtelijk boek, met een half jaar aan wijsheden (26 weken) voor onder de tien euro. Hieronder lees je er een paar:

  • Ga even zitten, doe je ogen dicht en adem 3x heel diep in door je neus en weer rustig uit door je mond (gebruik de buikademhaling). Als je je ogen weer opent kun je er weer even tegen. Doe dit een paar x per dag of vlak voor een spannend moment en je voelt je minder gestrest.
  • Elk moment genieten, ook al kan het zwaar zijn. Zoek de lichtpuntjes op.
Alle wijsheden #wijzeweduwe